Status på fase 2 – sammenbygning med Mårslet skole

multihal_smalSideløbende med byggeriet af selve multihallen har Fondens byggegruppe arbejdet intenst sammen med Mårslet Skole og Børn & Unge om at skabe en god samlet løsning for sammenbygningen med Mårslet Skole.

På grund af de økonomiske begrænsninger i projektet er vi dog endnu ikke helt i mål med den endelige aftale.

Vi forventer, at løsningen kommer til at indeholde disse elementer:

Adgang mellem multihallen og skolens kantine
Der skal etableres en ny forbindelse mellem skolens kantine og multihallen. Det sikrer, at multihallens brugere også kan benytte skolens kantine uden for skolens åbningstid.

Udvidelse af skolekøkkenet
Skolens køkkenfaciliteter skal udvides. Det vil skabe bedre vilkår for madlavning til Mårslet Skole samtidig med, at der kan laves mad til arrangementer uden for skolens åbningstid (fx stævner, aftenåbninger mv.)

Derudover har Mårslet Skole givet os mulighed for at låne køkkenfaciliteterne til egen madlavning og tilberedning uden for skolens åbningstid. Det giver helt nye perspektiver til vores nye fælles samlingssted.

Glaspartier fra kantinen til den gamle hal
Der arbejdes på en løsning, hvor der åbnes op med glaspartier til den eksisterende hal.  Det skal skabe en bedre kontakt mellem kantinen og hallen.

Opgradering af omklædningsrum
De to eksisterende omklædningsrum for enden af kantinen skal også opgraderes. Disse omklædningsrum vil blive inddraget med de indendørs arealer, så de kan benyttes til både udendørs- og indendørsaktiviteter.

Tidsplan
Det er målet, at ombygningen af køkken, kantine og omklædningsrum kan udføres i skolens sommerferie. Resten af arbejdet med forbindelsesarealerne kan igangsættes efter sommerferien, og vi forventer, at hele projekt vil være afsluttet inden jul 2018.

Reklamer

Om maarsletmultihal

Journalist
Dette indlæg blev udgivet i Nyheder. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s