Vision og Mission

Den 26. april 2016 havde fondsbestyrelsen inviteret TMGs afdelinger til et møde, hvor den fremtidige strategi samt vision og mission for MultiHallen var til debat.

Forud for mødet havde deltagerne modtaget et strategioplæg udarbejdet af bestyrelsen.

Strategioplægget er blevet til efter input fra DGI og inspiration fra andre succesrige multihaller rundt i Danmark. Den endelig version kan læses her:


Vision:

Mårslet MultiHal skal være et samlingssted for hele Mårslet og omegns borgere og interessenter. Her kan borgerne mødes til idræt, sundhed og kultur.

Mårslet MultiHal skal være et attraktivt idræts-, sundheds- og kulturelt center.

Mårslet MultiHal skal vise nye samlingsformer for alle borgere og interessenter gennem nytænkning og bæredygtighed.


Mission:

Mårslet MultiHal er Mårslet og omegns mødested for idræt, sundhed og kultur. Her er attraktive tilbud til alle foreninger, borgere, virksomheder og samarbejdspartnere.

Mårslet MultiHal vil varetage aktiviteter og interesser for alle borgere i alle aldre i lokalområdet.


Værdier:

Fondsbestyrelsen vil arbejde ud fra følgende værdier:

  • Vi er socialt ansvarlige og skaber aktivitet og rum for alle
  • Vi tænker i helheder og udviser fleksibilitet på alle områder, for kun derved kan vi styrke drift, organisering, aktiviteter og fællesskaber i og omkring Mårslet MultiHal
  • Vi er nytænkende, handlekraftige og forandringsskabende i både med- og modgang
  • Vi har fokus på kvalitet i både rammer og tilbud

Strategi – 7 målsætninger for fondsbestyrelses arbejde

MultiHallens strategi består desuden af syv forskellige målsætninger, som fondsbestyrelsen (og øvrige samarbejdspartnere) vil arbejde efter i de kommende måneder og år.


Målsætning 1: Brugerinddragelse

Fondsbestyrelsen skal inddrage og aktivere brugerne i beslutninger og nye initiativer. Fondsbestyrelsen skal desuden være tilgængelig og gøre det nemt for brugerne at komme med forslag og prøve nye ting af.


Målsætning 2: Nye aktiviteter

Der skal nedsættes en arbejdsgruppe bestående af fondsbestyrelsen og forskellige brugere, der skal komme med forslag til MultiHallens tilbud og aktiviteter til nye målgrupper og samarbejdspartnere.

Det kan fx være tilbud om flere fællesaktiviteter og arrangementer – fx fællesspisninger, læseklubber, kaffestuer, kortspil osv. Arbejdsgruppen skal løbende evaluere de forskellige tilbud samt nye tiltag og orientere fondsbestyrelsen.


Målsætning 3: Økonomi

Der skal nedsættes en arbejdsgruppe, der løbende skal se på, hvordan MultiHallen sikrer en sund og rentabel drift. Økonomien skal håndteres professionelt, hvilket betyder, at der skal være fokus på budgettering, kontoplan, regnskabsopfølgning samt afsøgning af muligheder for større egen indtjening.


Målsætning 4: IT og kommunikation

Der skal nedsættes en arbejdsgruppe, der skal arbejde med intern og ekstern kommunikation omkring MultiHallen. Arbejdsgruppen skal arbejde for, at der oprettes en ny hjemmeside med alle relevante informationer for alle målgrupper, og hvor aktiviteter og ledige haltider kan bookes online.

Derudover skal kommunikationsgruppen udnytte Facebook, andre relevante hjemmesider og lokalpressen til formidling af MultiHallens virkeområder, aktiviteter og samvær samt dialog med borgerne.


Målsætning 5: Kultur

Der skal hvert år afholdes minimum to kulturelle arrangementer i MultiHallen. Hvert arrangement skal tiltrække minimum 300 deltagere, og de skal begge generere et overskud. Kulturelle arrangementer kan være koncerter, teater, foredrag, udstillinger, bierfest, børnediskotek, ungdomsdiskotek osv.


Målsætning 6: Erhvervslivet

Der skal nedsættes et sponsorudvalg, der skal arbejde sammen med det lokale erhvervsliv omkring sponsoraftaler (koordineres med TMG). Der kan eventuelt være forskellige fordele ved at være sponsor. Fx rabat ved udvalgte arrangementer.


Målsætning 7: Samarbejdspartnere

Fondsbestyrelsen skal sammen med TMG Motion forsøge at etablere et samarbejde med en eller flere professionelle sundhedsudbydere til fitnesscenteret. (Fx fysioterapeut, diætist, personlig træner eller lign.)

Der stiles desuden mod som minimum at afholde et foredrag årligt om fx sundhed, mad, skader eller livstilsrelaterede oplæg. Foredraget skal generere et overskud.


Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s